Tomáš Klus a jeho Pekingská kachna, Nejedlý raut i Zemanův Žabí princ

Paní ministryně financí Schillerová dorazila v pruhovaném. Znamená to něco?
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Včera večer se na Pražském hradě konal Reprezentační ples prezidenta České republiky. Byla tam řada více i méně zajímavých lidí. Jedním z účinkujících byl i Tomáš Klus. Zpěvák následně na svém facebookovém profilu celou akci velmi vtipně glosoval. 

Včera jsme hráli na Hradě a bylo to super. Máme s klukama nové telefony a jak si voláme, je to bomba, protože to rovnou někdo simultánně překládá do čínštiny, což strašně ulehčuje učení. Krtečka už dám v originále. Dostali jsme i lístky na Slavii, ale to bych nemohl udělat švárovi, že bych tam šel, tak mě napadlo, že bych je mohl využít jinak, a zamířil jsem rovnou za panem Mynářem, kterého miluje moje babička.

Tancující prezident

Nejdříve mě dost vyděsil, páč když jsem mu je podával se slovy "Můžu poprosit podepsat pro Věrku", poštval na mě Ovčáčka, rychle jsem dodal "Ona vás nesmírně obdivuje," štěkot ustal a babička dostala Pro Věrku s láskou. Pan prezident tančil a zpíval, překvapilo mě, že zná i věci z poslední desky, pak, už tradičně, si na přídavek vytleskal svého Žabího krále. 

Překvapil mě i náš basák Honza, který celý večer hodně sóloval a křičel "Basa TvrdíK muziku", nikdo jsme mu moc nerozuměli, ale myslím, že za to může ta carská, po které Jenda vždycky vystrkuje pirůžky. Moc se nám všem líbilo, že novináři měli místo staromódních legitimací progresivní rudé náhubky.

Eso Jaromíra Soukupa

Já osobně jsem konečně pochopil, jak k ničemu jsou všechny ty tajné služby, protože jsem se včera, snad poprvé v životě cítil bezpečně a nehatí mi to ani fakt, že jsme s nástroji první frontu začali stát už minulý týden. Jediné co bych plesu vytknul byl Nejedlý raut a že když jsme chtěli proplatit cesťák, dělali všichni jen ppf..ppf.

To je zhruba všechno. Pro fanoušky ještě dobrá zpráva, že jsme získali příslib soudru, ale kuš, pana Soukupa, že příští týden budeme premiéroví hosté jeho jubilejního třináctého pořadu na Barrandově Eso Jaromíra Soukupa, kde si střihneme feat Kaťuši s Alexandrovci. Mám z toho skoro takovou radost jako z toho, že ze světa, alespoň z toho ČČR (čínskočeskoruského) zmizela lež a nastala alternativní pravda.