Hvězda seriálu ZOO v slzách: Tereza Brodská má za sebou rozvod. Může se to opakovat?

S Herbertem Slavíkem má syna Samuela, díky kterému se v roce 2021 stala babičkou
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   osobnost

Vdávala se v květnu a pověra říká, že takové manželství je odsouzeno k záhubě. Tereza Brodská se na vlastní kůži přesvědčila, že v jejím případě tato povídačka nelhala. Herečka ze seriálu ZOO si prošla bolestivým rozvodem a povídá se, že minulost se může brzy opakovat. Přesto, že jako žena je jedinečná a dokázala si vytvořit svůj vlastní osobitý styl, což Čtidoma.cz potvrdil i odborník na český showbyznys Pavel Filandr.

Její první manželství nestálo za moc. V jedenadvaceti si Tereza Brodská vzala španělského režiséra a producenta, Jordi Niubó tehdy studoval pražskou FAMU. Vydrželo jim to čtyři roky, pak se rozvedli, stálo ji to hodně bolesti i slz. „Bylo to na zkoušku,“ řekla s tím, že v podstatě trénovala na ten opravdový vztah. Jenže ani s Herbertem Slavíkem, se kterým už je víc než pětadvacet let, to podle některých lidí není zrovna idylka.

Dokonce se několikrát spekulovalo, že si úspěšný fotograf našel jinou ženu a smutná herečka mu měla vždy odpustit. Těžko říct, jestli je to pravda, nebo jde jen o drby závistivců, kteří jim nepřejí dokonalou lásku. Objevily se i hlasy, že Brodská si jedním rozvodem prošla, tak alespoň ví, do čeho jde, protože jí to se Slavíkem nemůže vydržet.

Image kouč
- Jeho hlavním zaměřením je konzultovat s klientem oblékání (včetně poradenství o nákupu), osobní styl, řeč těla a etiketu.
- Vede klienta procesem zhodnocení jeho životního stylu, pomáhá mu změnit  celkovou image.

Vytvořila si trendy a autentickou image

Ať je to ale jakkoli, faktem je, že profesní život herečky klepy nijak nepoznamenaly. „V českém showbyznysu najdeme mnoho hvězd, které září nejen svým talentem, ale i nepřehlédnutelným stylem a osobností jako takovou. Tereza Brodská k těmto lidem bezesporu patří,uvedl pro Čtidoma.cz image kouč Pavel Filandr, podle kterého má herečka neotřelý smysl pro módu, díky kterému si vytvořila vlastní styl.

To by se ale mohlo říct i o spoustě dalších lidí. Jak se tedy právě Tereze Brodské podařilo vybudovat image, která je tak autentická a přitom stále trendy? „Nedávno uváděla na trh knihu o své matce, legendě českého filmu Janě Brejchové. Na křtu publikace se objevila v šatech, které zdůraznily její postavu a dodaly jí na sofistikovanosti, což je přístup, který charakterizuje většinu jejích veřejných vystoupení. Její schopnost kombinovat klasiku s moderními prvky, aniž by přitom ztratila na osobitosti, je obdivuhodná,“ uvedl Filandr jeden příklad z mnoha.

Promyšlený přístup k životu

Styling Terezy Brodské odráží podle odborníka její osobní přístup k životu – je promyšlený, ale zároveň působí uvolněně a přirozeně. „Herečka preferuje jednoduché linie, které doplňuje zajímavými doplňky, jako jsou nápadité kabelky, výrazná obuv nebo šperky s příběhem. V jejích outfitech často najdeme kombinaci černé a bílé, což jsou barvy, jež symbolizují eleganci a nadčasovost. Tato barevná paleta je však občas proložena živými barvami nebo vzory, které dodávají jejím outfitům svěžest a dynamiku.“

Jedním z klíčů k úspěchu Terezy Brodské v oblasti osobního stylu je také její důvěra ve výběru módních kousků. Nebojí se experimentovat a hledá takové kousky, které nejsou pouze v souladu s aktuálními trendy, ale hlavně vyjadřují její osobnost. Tímto způsobem vytváří unikátní a osobité outfity, které jsou nejen vizuálně atraktivní, ale také odrážejí její vnitřní svět,“ uvedl Filandr.

Výzvy přijímá s radostí

Kromě svého smyslu pro módu je Tereza Brodská známá i svými proměnami v rámci filmových a televizních rolí. Její schopnost adaptovat se na rozličné postavy a vžít se do jejich kůže se projevuje i v jejím každodenním stylingu. „Tato flexibilita a otevřenost k novým výzvám jsou pravděpodobně důvodem, proč je její look stále svěží a inspirativní.“

Ve světě, kde se image stává čím dál tím důležitějším, je herečka příkladem toho, jak lze udržet vlastní identitu a zároveň být v souladu s měnícími se trendy. „Její cesta za osobitým stylem je inspirací pro všechny, kdo chtějí vyjádřit svou individualitu skrze módu,“ doplnil pro Čtidoma.cz Pavel Filandr.

Zdroj: autorský článek

KAM DÁL: Archeologové rozluštili jednu z největších záhad. Objevili sochu faraona Ramesse II., vše bylo uvnitř.