Eva Perkausová ukázala fotky z plesu. Vypadala jako princezna, připomínala Popelku

Eva se od dětství se věnovala sportu a od třinácti let se věnuje modelingu
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Moderátorka Eva Perkausová se hodila do gala a všem přítomným se zatajil dech. Na ples se totiž vydala v pohádkových šatech, ve kterých na akci zazářila. Několika svým fanouškům dokonce připomínala Popelku.

Je jasné, že Eva Perkausová má v oblibě dramatické situace. Zdá se totiž, že poslední dobou způsobuje jeden rozruch za druhým.

Na začátku letošního roku všechny diváky televizních novin šokovala tak, že v přímém přenosu oznámila, že se tajně vdala za svého přítele Ivana Hecka. To, že má po svatbě, tehdy údajně netušil ani její kolega Roman Šebrle.

„U hlavních zpráv vás vítá Roman Šebrle a Eva Hecko Perkausová,“ zaznělo tehdy v televizních zprávách na CNN Prima.

Jedinou větou tak všem jasně oznámila, že už je z ní vdaná paní. Více nečekaně už to asi ani udělat nemohla. Zdá se, že mimo dramatická oznámení má moderátorka v oblibě i dramatické příchody. Na nedávný ples si totiž vyrazila jako princezna z pohádky.

Na instagramu totiž nasdílela snímek v nádherné dlouhé róbě s vlečkou a zlatými detaily, ve které se vydala na Česko-Slovenský ples. Šaty Evě padly jako ulité a zároveň také vyzdvihly její ženské křivky.

V prostoru pod snímkem, kde se u většiny příspěvků názory mísí, nejspíše nebyl jediný negativní komentář. Fanoušci moderátorky byli jejím výběrem šatů a stylingu naprosto uchváceni.

„Wow, kočka! Opravdu nádherná,“ pochválila ji fanynka.

„Dokonalá princezna,“ objevilo se pod snímkem.

„Princezna Zlatovláska,“ přirovnával moderátorku jeden z fanoušků ke známé pohádce.

„Popelka,“ okomentoval příspěvek stroze, ale výstižně další.

KAM DÁL:  Žena zaplatila desetitisíce za zvětšení rtů. Dopadlo to ale katastrofou.