Devatenáctiletý mladík údajně oplodnil svou šestasedmdesátiletou manželku

Giuseppe a Milina se milují
  |   zajímavost

Miluju svojí sugar mamku, říká Giuseppe D’anna. Dospívající chlapec si našel 76letou ženu, a s tou teď prý čeká potomka. Odhalení jejich vztahu způsobilo na sociálních sítích doslova poprask a dodnes je sleduje miliony uživatelů. Že by padl nový Guinnessův rekord?

Když si devatenáctiletý muž najde o 57 let starší přítelkyni, nikdo nepředpokládá, že by si k tomu pořídili i potomka. To by ale nebyl Giuseppe, aby nešokoval celý svět!

Přijde babička o peníze?

Někteří diváci se nemohou ubránit přesvědčení, že jde tento svéhlavý italský muž jen po penězích. Pravdou je, že ačkoliv zřejmě svou Milinu zbožňuje až za hrob, nijak se netají tím, že mu to nějakou tu kačku hodí.

Hned v úvodu na svých sociálních sítích říká, že zkrátka miluje svoji sugar mamku. To je ostatně označení pro někoho výrazně staršího, kdo svého kolouška zajišťuje dostatečným přísunem peněz. 

Láska nezná překážek

Na druhou stranu se zdá, že Guiuseppe se rozhodl všem ukázat, že láska zkrátka nezná omezení, věku ani dalších překážek. A je rozhodně spousta těch, které jeho otevřenost inspiruje.

Ostatně, na Instagramu ho sleduje 170 tisíc lidí, což samozřejmě není na globálního influcencera tolik. Na TikToku je to ale 3,5 milionu, a to už rozhodně není zanedbatelné číslo.

Matkou v sedmdesáti?

Pokud by jeho milovaná Milina donosila a porodila zdravé dítě, musela by se zapsat do Guinnessovy knihy rekordů. Nejstarší zaznamenanou matkou je totiž Číňanka, které bylo 67 let. Je jasné, že paní Milina by byla unikát!

Ve skutečnosti to vypadá, že sympatický pár volí cestu náhradní matky, která jim dítě odnosí. Kolik let ho ale budou společně opravdu vychovávat, to už zůstává záhadou.

Zdroj: Instagram, dailymail.co.uk

KAM DÁL: Vesnice s nejdelším názvem na světě: Nevyslovíte ho ani po pečlivé rozcvičce.