V USA tajili důkazy o UFO, pravda je šokující. Mimozemšťané by z nás udělali brikety

Velká část svědků popisuje pohyb létajícího talíře jako velmi tichý, údajně ho také předchází ostré bílé světlo
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Americký pilot zachytil zvláštní létající předměty. Vláda USA podle některých informací tají setkání s mimozemskými bytostmi. Dokonce mělo údajně docházet k pitvám „zelených mužíčků“. Zdá se to jako sci-fi a výplod chorého mozku. Na druhou stranu, nemůže na tom být něco pravdy? Vždyť o UFO se rozpovídal třeba i bývalý ředitel zpravodajské služby USA John Ratcliffe.

Americké námořnictvo potvrdilo pravost videa, které se před časem šířilo internetem. Americký pilot zachytil... cosi. Je to UFO? Podle mnoha lidí jednoznačně. A americká vláda navíc zřejmě lhala, nebo přinejmenším zatajila další důkazy. „Upřímně řečeno, pozorování je mnohem více, než bylo zveřejněno,“ tvrdil pro televizi Fox News bývalý ředitel zpravodajské služby USA John Ratcliffe s tím, že odtajněny byly jen některé záběry a že vláda neříká vše v dalších případech.

Ukrývají vesmírné lodě

Úředník David Grusch šel v nařčení vlády USA ještě dál. Myslí si totiž, že vláda má už dlouho program, který mimo jiné zahrnuje i reverzní inženýrství havarovaných UFO. Prohlásil to během slyšení v Kongresu. Přitom tento chlapík není žádný šílený vědec nebo pošuk s anténami na hlavě. Do letošního roku vedl oddělení analýzy nevysvětlitelných anomálních jevů (UAP) v rámci agentury amerického ministerstva obrany.

V červnu Grusch také hovořil o tom, že vláda tajně ukrývala mimozemské vesmírné lodě. Většinu svých prohlášení následně zopakoval i pod přísahou. Grusch je dle svých slov už od roku 2022, kdy na problém začal upozorňovat, pod obrovským tlakem. „Bojím se o život,“ řekl doslova. Doplnil, že ví o lidech, kteří byli umlčeni.

V cestě nám stojí ďábel

Aby toho nebylo málo, začínají se ozývat i politici, kteří tvrdí, že se děje něco podivného. Tim Burchett, republikánský kongresman z Tennessee, který spoluvede vyšetřování UFO, v posledních týdnech tvrdil, že USA mají důkazy o technologii, která „odporuje všem našim fyzikálním zákonům“. Podle něj mimozemská plavidla vlastní technologii, která by z nás mohla udělat „dřevěné uhlí“.

Burchett následně obvinil vládní agentury z nedostatečné spolupráce s vyšetřováním dozorčího výboru. „V baptistické církvi říkáme, že nám stojí v cestě ďábel. A ďábel nám stál v cestě kvůli této věci. Narazili jsme na zátarasy ze zpravodajské komunity a Pentagonu,“ prohlásil významný politik. Jak to tedy je? Všichni se za velkou louží zbláznili, nebo jsou mimozemšťané už dávno mezi námi?

Zdroje: redakce, youtube.com, theguardian.com

KAM DÁL: Muž strávil deset dnů mezi mimozemšťany: Teď tvrdí, že ovládají naši mysl a jsou všude kolem nás.