Veletrh For Pets opět nezklamal

Návštěvníci se mohou těšit na mnoho soutěží
Zobrazit fotogalerii (13)
 

Čtyřdenní veletrh, který odstartoval ve čtvrtek 7. dubna, láká návštěvníky na pestrou nabídku chovatelských potřeb, veterinárních přípravků, odborných rad a dalších služeb. Nechybí ani zábavný doprovodný program vedený pod záštitou Nadace na ochranu zvířat.

Pod hlavičkou For Family se koná spolu s dalšími třemi veletrhy (For Kids, For Senior, For Travel – pozn. redakce) v pražském výstavišti v Letňanech. V nově zrekonstruované hale najdou milovníci zvířat trendy pro nadcházející sezónu.

Na dotazy ohledně vhodného krmiva odpovídají profesionálové

Pokud jste na rozpacích, jaké krmivo je vhodné pro vašeho psa nebo kočku. S výběrem lehce poradí odborníci značek, jako jsou například Hill´s, Eukanuba, Royal Canin, Brit, Husse, Ontario a další. Mezi vystavovateli najdete i prodejce holistických krmiv a experty na veterinární diety. Máte-li doma psa gurmána, stavte se v Pestauraci, nebo v psí pekárně Dogtown.

Obojky, vodítka a postele pro psy na přání zákazníka

Tradičně se na výstavišti prezentuje velké množství chovatelských potřeb. Čekají na vás nejnovější vychytávky pro domácí mazlíčky. Své stánky tady mají Pet Center, Rebel Dog, I love pets, Pet amour, Trixie, Sušienkovo a mnoho dalších. Vedle nabídky obojků, vodítek a pamlsků se nabízí postele pro psy na míru, oblečky pro malé i velké psy nebo odolné hračky pro psy i kočky. Nechybí ani nabídka antiparazitik pro zvířata od značek Beaphar nebo Arpalit.

Na veletrhu mají své místo i firmy dodávající potřeby pro akvaristiku, teraristiku, ptactvo, drobné zvířectvo a hlodavce.

Návštěvníci mají možnost navštívit v hale č. 6 výstavu morčat a králíků nebo přehlídku poníků.

Firmy nabízí pro mazlíčky nadstandartní služby

Hlídání mazlíčků v době vaši dovolené nabízí Holiday Cat nebo psí hotel Very Important Pets. Najdete zde i stánek salonu pro psy nebo psího krematoria.

Osvojte si psa nebo kočku

Na veletrhu na vás čekají pracovníci záchranných stanic a útulků, pokud tedy uvažujete o adopci domácího mazlíčka, je to pravé místo pro vás. Od čtvrtka do neděle zde najdete například záchranné stanice Voříškov a Srdce pro kočky, záchranné depozitum Beruška nebo obecně prospěšnou stanici Pomocné tlapky, která se zabývá výcvikem asistenčních psů.

Na probíhající umisťovací výstavě koček si můžete kočku adoptovat ihned. Nechybí ani charitativní obchůdky, kde svým nákupem podpoříte uvedené organizace.

Doprovodný program po celý den

Nadace na ochranu zvířat si pro návštěvníky připravila pestrý doprovodný program ve formě promítání filmů a soutěží. Můžete se těšit také na dogdancing, dofitness a agility. Součástí programu jsou také odborné přednášky a mnoho dalšího.