Co je léčebná kosmetika

Každý produkt splňuje všechny požadavky
Zobrazit fotogalerii (2)
  |  Komerční sdělení

Spojení léků a kosmetiky má mnoho výhod. Mimo jiné jde i o bezpečí, účinné látky v přípravcích pak působí koordinovaně a lidově řečeno se neperou.  

Léčebná kosmetika jsou léky a pečující přípravky v jedné lahvičce. Výrobky Kallos mají příznivý účinek na pokožku hlavy a stav vlasů, obsahují velké množství účinných látek: peptidy, antioxidanty, AHA kyseliny, aminokyseliny atd. Jsou mnohem účinnější díky obsahu přírodních složek. V mnoha zemích je Kallos Cosmetics https://makeup.cz/brand/127049/  nejpopulárnější značkou pro péči o vlasy. Vybírají ji ti, kteří chtějí zlepšit stav vlasů a pokožky hlavy.

Přípravky Kallos z řady Botaniq

Výrobky řady Botaniq jsou vytvořeny na bázi mořských minerálů a extraktů z mořských řas. Speciální složení jemně působí na vlasy a pokožku hlavy, zlepšuje mikrocirkulaci krve, tonizuje, vyživuje a doplňuje nedostatek živin.

Řada Botaniq nabízí produkty s jedinečnými složením:

  • šampony;
  • kondicionéry;
  • oživující cenné oleje.

Každý produkt splňuje všechny požadavky. Šampon jemně čistí a vyživuje, kondicionér
nasycuje živinami, usnadňuje česání, odstraňuje křehkost, vyhlazuje a dodává lesk. Oživující cenné oleje dělají vlasy krásné, upravené a zlepšují jejich ochranné vlastnosti. Pro dosažení maximálního účinku se doporučuje používat všechny produkty Botaniq postupně a přistupovat k péči komplexně, abyste dosáhli co nejlepších výsledků za krátkou dobu. Na vývoji řady Botaniq pracovali specialisté z různých oborů: trichologové, kosmetologové, dermatologové atd. Společně dělají vše pro to, aby vylepšili produkty a vytvořili účinnější receptury. Všechny výrobky jsou certifikovány, neobsahují žádné agresivní chemické látky, jako jsou sulfáty a parabeny.

Zaručená kvalita

Produkty Kallos Cosmetics jsou bezpochyby velmi kvalitní. V každé fázi výroby jsou splněny veškeré mezinárodní normy: od výběru přísad až po balení a dodání hotové kosmetiky kupujícímu. Neváhejte a vybírejte pro péči jen kvalitní produkty za dostupné ceny.