Jaké pánské kalhoty se nosí každý den a které si vybrat pro formálnější příležitosti?

Jogger kalhoty Bolf mohou být i elegantní, stačí je správně zkombinovat
  |  Komerční sdělení

Pánské kalhoty jsou k dostání v obchodech v mnoha střizích a barvách. Pánská šatní skříň může být také plná zajímavého oblečení, které lze vzájemně kombinovat. Doporučujeme přizpůsobit střih dané příležitosti a siluetě muže.

Džíny Bolf jsou u mužů nejoblíbenější. Pořídit si můžete různé styly. Pořídit si můžete jak klasický střih, tak úzké kalhoty, které jsou vhodné pro štíhlou postavu. Klasický střih je nejvšestrannější. Kalhoty nemají zúžující se nohavice a jsou velmi pohodlné.

Volné kalhoty, jako jsou joggery, padnou každému muži, ale nejsou elegantní, takže nejsou vhodné pro oficiální příležitosti. Pánské kalhoty s volným střihem, tj. joggery, se nejlépe nosí s tričkem či košilí v neformálním stylu. Hodí se k nim rovněž mikiny a svetry. Nejlepší je zvolit sportovní obuv nebo tzv. Trapery. Jogger kalhoty se obvykle nosí pro příležitostné příležitosti. Volný střih je známkou pohodlí a pohodlí při nošení.

Jogger kalhoty Bolf mohou být i elegantní. Stačí je správně zkombinovat. Jogger kalhoty v odstínech hnědé lze kombinovat s bílou košili a černou koženou bundou. Lze je také kombinovat s černým tričkem s dlouhým rukávem a sportovní obuví. Tyto typy kombinací jsou poměrně odvážné, ale budou fungovat pro každou příležitost.

Pokud si chcete zachovat ležérní styl, můžete si vybrat pánské kalhoty s kapsami a volným střihem. Tento typ oblečení je vhodný pro košile s nápisy, stejně jako svetry nebo mikiny se stojatým límcem, například v šedé nebo ecru. Celek lze doplnit sportovní obuví nebo teniskami. Styling je pohodlný, takže bude vhodný pro méně elegantní akce.

Jaké zvolit kalhoty na významnější příležitosti?

Elegantní pánské kalhoty se nejčastěji dají pořídit s úzkým střihem. Nejjednodušší způsob, jak je kombinovat, je košile s kalhotami a kravatou. Každý muž by měl mít doma alespoň jeden pár tohoto typu. Budou užitečné pro večírky, rodinné oslavy, důležité večeře nebo obchodní schůzky. Pro tyto příležitosti budou rovněž vhodné pánské chinos, mírně osazené, se zúženou nohavicí ve spodní části.

S čím kombinujete elegantní pánské kalhoty? Je důležité zvolit barvy a boty. Pokud jsou kalhoty karamelové nebo hnědé, lze je snadno kombinovat s modrou košilí a kravatou prakticky v jakékoli barvě. K tomu budou ideální boty v tmavě hnědé nebo modré barvě. Pásek je také důležitý. Je třeba si uvědomit, že je to významný doplněk a musí se shodovat s barvou oblečení jako celku.

Elegantní kalhoty nemusí být nudné. Je například módní vybrat si červenou, která se také hodí k tradiční modré košili a námořnické bundě. Motýlek nebo kravata se mohou vztahovat na odstín červené a boty mohou mít např. červené tkaničky. Červené pánské kalhoty jsou odvážná volba, ale v kombinaci se správnou horní částí vytvoří osobitý styl.

Nejjednodušší způsob a nejbezpečnější řešení je vybrat si šedé pánské kalhoty nebo tradiční černé. Šedý odstín vypadá skvěle s tmavě modrou, bílou, ecru, modrou a černou. Černé pánské kalhoty vypadají skvěle s kostkovanou košilí nebo jemným vzorem, jako jsou tečky nebo grafické symboly.

Klíčová slova: