Na mol opilý rozhodčí dokonce upadl na ústa na hřišti!

Sam by nedošel ani na dalšího panáka
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Skandál, který nemá v české fotbalové lize obdoby! Kam se na tohle hrabou blikance Tomáše Řepky. Na mol opilého čtvrtého rozhodčího Milana Pilného může trumfnout snad jen slavná korupční aféra v čele s "Ivánkem" a "Milánkem". 

Je to vlastně směšné, kdyby nešlo o velké peníze, prestiž celého českého fotbalu a důvěryhodnost ze strany sponzorů. Jak na tohle může ještě někdo dávat finance, když před utkáním Příbram - Slavia po hřišti pobíhá naprosto společenský unavený rozhodčí? Domácí bojují o záchranu, hosté o evropské poháry a do toho tenhle kašpárek. Nikdo se pak nemůže divit sponzorům, že do frašky jménem česká liga už nechtějí dávat ani korunu. 

Kdybyste se podívali do očí pana Pilného, nejspíš byste viděli vlastní obraz. Byly totiž jako dvě skleněnky, se kterými se dá z fleku cvrnkat do jamky. Čest s jeho "výkonem" měli i televizní diváci, kteří mají předplacenu kabelovku. A když se rozhodčí skácel přímo před jednou z kamer, měl to spočítané. Tuhle ostudu už mu nikdo neodpáře.

Nejvíc se však bavili příbramští náhradníci, kteří měli několik scének přímo před očima. Třeba když čtvrtému sudímu vypadly z kapsy stopky, fotbalisté se málem zlomili v pase. Vrcholem jeho vystoupení byl nefalšovaný pád na ústa. Ze země mu pomáhali domácí funkcionáři v čele s Jaroslavem Starkou. "Stydím se za něj, je to obrovská ostuda," nebral si servítky byvalý rozhodčí Robert Henn. No, o tom teda fakt není sporu...zajímalo by nás, jestli měl Pilný v krvi víc než tento výtečník během automobilové nehody