Kam na víkend? Krimi fest, pohádkové odpoledne i Letní blešák

Pokud se řadíte k milovníkům second-handů, nenechte si ujít víkendový Letní blešák ve Fabrice!
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Po pracovním týdnu je tu konečně zase víkend. Rádi byste si ho opravdu užili? Naplánujte si akce podle své chuti, vybírat můžete od filmových tipů po nákupní vyžití.

Od pátku do neděle můžete vzít své ratolesti na pohádkovou Sněhurku, která se bude hrát v rámci 46. ročníku festivalu Divadlo v přírodě v Horních Počernicích. Představení je vhodné pro děti nejrůznějších věkových kategorií, jde o klasickou pohádku o hodné Sněhurce, zlé maceše, trpaslících a lesních zvířátkách.

Letos proběhne už 45. ročník festivalu Divadlo v přírodě

 

Milujete nakupování, recyklaci věcí a nesnášíte, když se něco zbytečně vyhazuje? Pak vyražte na Letní blešák ve Fabrice, který proběhne v neděli 19. června. Tentokrát proběhne v letní edici s otevřeným dvorem a možností posedět venku. Těšit se můžete na více než 70 stánků s čistě second-hand oblečením, vinyly, knihy, občerstvení i hudbu.

Pokud se řadíte k milovníkům second-handů, nenechte si ujít víkendový Letní blešák ve Fabrice!

Filmoví nadšenci, pozor: Club Kino Černošice pořádá v neděli Krimi fest, na kterém se bude promítat film dokumentaristky Heleny Třeštíkové Mallory. A to není vše - účast přislíbila i samotná hlavní aktérka! Časosběrný snímek, který mapuje osud Mallory po dobu 13 let, startuje v 19 hodin v neděli.

Účast na Krimi festu přislíbila samotná Mallory.

Pokud byste snad měli chuť zpříjemnit si víkend hudebním programem, můžete vyrazit do Nového Knína na koncert dnes už legendární dvojice Evy a Vaška. Ti vystoupí na louce u rybníka, ovšem nebojte, pokud bude pršet, koncert proběhne pod střechou místní sokolovny. Dvojice zazpívá v neděli 19. června, začíná se v 15.hodin!

Koncert Evy a Vaška proběhne za každého počasí.