Tip na sobotu: Běžte s dětmi do benešovského pivovaru

Kuželky budou jednou z mnoha atrakcí pivovarského dětského dne
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Sobotní odpoledne bude v pivovaru Ferdinand patřit dětem. Skákání ve sladovnickém pytli, koulení sudů, soutěže a další legrace. Dospělí platí padesát korun vstup a dostanou nápoj.

Atrakce v pivovaru: 
♥ Pytlování na sladovně
♥ Pivní lávka
♥ Hod chmelovou šiškou
♥ Šup bedýnku do skladu
♥ Hledání pivních zátek v ječmenu
♥ Nalévání vody z půllitru do lahve
♥ Malování etikety limonády Ferdináda
♥ Venkovní kuželky
♥ Člověče, nezlob se
♥ Lanová skluzavka
♥ Malování na obličej

Tuto sobotu 18. června ve dvoře Pivovaru Ferdinand vznikne dětská zóna. Její součástí budou tvořící koutky a soutěžní pivovarnické disciplíny. Svoji dovednost děti předvedou při skákání ve sladovnickém pytli, překážkové dráze z přepravek, koulení sudů, v lanovém centru či na koloběžkách.  

Za účast v soutěžích získají pivní korunky, které si v krámku vymění za nějakou drobnost nebo poukázku na zážitek v podobě jízdy na koloběžce nebo střelby ze vzduchovky.

Děti si vychutnají místní točenou limonádu Ferdináda a spousty sladkostí. Dospělí si mohou užít pivní speciály Ferdinand, kvasnicové pivo, jedenáctistupňový Max nebo patnáctiprocentní světlý ležák d´Este.

Dětský den začne ve 13 hodin. Vstupné pro dospělý doprovod činí 50 Kč, v rámci kterých obdržíte jeden nápoj zdarma. Akce je součástí projektu „Pivo, chmel, slad – to mám rád“ Pivovaru Ferdinand se společností Posázaví o.p.s. a dalšími partnery.

Další informace o pivovaru můžete nalézt i na www.skutecnepivo.cz.

 

Stáhněte siVelikost
PDF icon pivo_chmel_slad_to_mam_rad.pdf6.74 MB
Klíčová slova: