Přijďte si užít Hradozámeckou noc do Nelahozevsi!

Na zámku budou průvodci v historických kostýmech
 

Již popáté si můžete vychutnat Hradozámeckou noc na zámku v Nelahozevsi. Kromě prohlídek si můžete užít i plno zábavy a koncert zpěvačky Olgy Lounové. 

V sobotu 27. srpna se zámek Nelahozeves již po páté zapojí do projektu Hradozámecká noc. Pro malé i velké návštěvníky bude opět připraven bohatý a zajímavý program, který začíná v 18 hodin.

Hlavní částí programu budou 2 koncertní vystoupení populární zpěvačky Olgy Lounové, která proběhnou pod širým nebem v zámecké zahradě. Mezi koncerty si na své přijdou nejen děti, ale i rodiče, a to při pohádce „Tři veteráni“ v podání herců divadelní společnosti Indigo.

Novinkou letošního roku je netradičně pojatá prohlídka zámecké expozice. Návštěvníci se mohou sály volně procházet a v případě otázek se obrátit na průvodce oděné v historických kostýmech. Součástí prohlídky bude i zábavný kvíz. Ti, kteří ho správně vyluští, se mohou zúčastnit soutěže o zajímavé ceny.

Víte, že se na některou památku můžete podívat zadarmo? Chcete na hrad či zámek zadarmo?

Na zámeckém nádvoří budou pro děti připraveny dobové hry. Návštěvníci tu mohou posedět při svíčkách a ochutnávat lobkovická vína nebo piva a k nim si zakoupit vynikající sýr či jiné občerstvení. Nejen děti těžko odolají specialitám mistra čokoládníka. Zajímavé menu nabídne také restaurace „Na Zámku“, která bude otevřena během celého večera. Jako vzpomínka na nevšední večer vám může posloužit fotografie v pohádkovém kostýmu.

Vstupenky na Hradozámeckou noc si určitě objednejte nebo zakupte předem na tel. 315 709 111 nebo e-mailem info@zameknelahozeves.cz. Na vstupenky zakoupené před akcí se vztahuje sleva 10 %.

PROGRAM:

Koncerty Olgy Lounové 19:00 a 22:00

Divadelní představení pro děti „Tři veteráni“ 20:30

 

Restaurace Na Zámku 18:00 -24:00 hodin

 

VSTUPNÉ:

290 Kč / dospělí

200 Kč / děti, studenti, senioři

(Cena zahrnuje koncert Olgy Lounové, divadelní představení a prohlídku zámku.)