Ochutnávka připravena. Nultý ročník festivalu Soundtrack hlásí hvězdné obsazení

Festival Soundtrack se bude konat u poděbradského zámku
 

Nultý ročník festivalu Soundtrack odstartuje již tuhle sobotu. Na diváky čeká například David Koller, Dasha nebo Ondřej Ruml. Bonusem pro návštěvníky je vstup zdarma.

V sobotu 27. srpna vypukne v Poděbradech nultý ročník rodinného festivalu Soundtrack v Poděbradech. Celodenní akce je ochutnávkou příštího oficiálního prvního ročníku, který se bude konat na konci srpna roku 2017.

Na návštěvníky čeká velkolepý koncert filmové hudby

Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady se stane prvním a jediným festivalem svého druhu v České republice. Sobotní program pro celou rodinu završí koncert filmové hudby, který se uskuteční pod poděbradským zámkem na břehu Labe. 

„Filmovou hudbu považuji za nejkrásnější hudební dobrodružství, rádi bychom ji uváděli v netradičních nových formách a zajímavých prostorech uvnitř i pod širým nebem. V Poděbradech jsme našli ideální zázemí. Věříme, že festivalem bude žít celé město,“ říká Michal Dvořák, ředitel a iniciátor Mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady.

"Rádi bychom veřejnosti ukázali, jak by měl vypadat první ročník v roce 2017," vysvětluje organizátor festivalu Michal Dvořák. Nový rodinný festival je jedinečný nejen zaměřením na filmovou hudbu, ale také orientací na nové formy, multimédia, nejmodernější technologie, proměňující pasivní poslech v interaktivní zážitek. 

Vystoupí přední čeští umělci

Na nultém ročníku vystoupí hvězdy velkého kalibru. Návštěvníci se mohou těšit například na Davida Kollera, Dashu, Michaela Kocába, Michala Pavlíčka, Ondřeje Rumla nebo na Michala Dvořáka. Na odpoledne plné zábavy pro celou rodinu naváže večerní koncert v režii Michala Cabana, ve kterém Soundtrack Orchestra, sestavený speciálně pro tuto příležitost, doprovodí přední české interprety,“ upřesňuje Michal Dvořák.

Dobrou zprávou pro návštěvníky je, že vstupné na festival je zdarma. Do prodeje půjde pouze malá část vstupenek, a to na místo bezprostředně před pódiem.