TIPY NA VÍKEND: Pohádka pro děti a koncert pro rodiče

Deti i rodiče si užijí tento víkend pravou podzimní atmosféru. Stačí si vybrat kde
 

Poslední příležitost užít si vinobraní a nechat proletět draka až do oblak máte tento víkend. Pokud máte náladu na koncert, vyberete si hned z několika možností - od Havelkových Melody Makers po První Lhoteckou říji. 

V sobotu si nenechte ujít poslední černošický farmářský trh sezony, dáte si něco dobrého, levně nakoupíte a užijete si atmosféru ještě naposledy, než farmářské trhy vystřídají ty vánoční. Pokud toužíte se v sobotu naučit něco nového a pokud máte rádi ptáčky kolem, určitě zajeďte do Hostivic. Zkušený ornitolog se s vámi podělí o své zkušenosti, dalekohled byste ale měli mít svůj.

Ať žijí draci!

Svého draka můžete nechat proletět na drakiádě ve Lhotě. Takže pevné boty, dlouhou šňůru a hurá na kopec! Ve Vestci si zasoutěžíte o nejhezčí dýni, takže na nic nečekejte a kupte si dýni, která bude moci naplnit vaše umělecké tužby. Třeba čeká výhra právě na vás. Pravou podzimní atmosféru si můžete vyrobit v Českém Brodu, na podzimních slavnostech totiž nebudou chybět ani dílničky, kde se zabavíte vy i děti.

Skvělé kapely a nezapomenutelná atmosféra!

Festival První Lhotecká říje vás nadchne výběrem kapel a samozřejmě se bude i tančit. Jedinečnou příležitost máte v Měšicích, přijede totiž několik vinařů z celé republiky, aby vám nabídli své nejlepší víno. Pokud zatoužíte občas žít v době minulé, nechte se tam přenést skupinou Ondřeje Havelky a Melody Makers, která vystoupí v Zelenči.

V neděli můžete ve Staré Boleslavi navštívit Obra a užít si s ním hravé odpoledne. Vážíte si Vladimíra Holana? Na jeho vzpomínku ve Všenorech slavnostně odkryjí jeho bustu. Přijďte se na tu slávu podívat i s dětmi a trochu je poučte. Pohádkově si užijete i na oslavě 10. Výročí Mraveniště v Černošicích. V Čerčanech zjistíte, že Už zase milujete, a ještě k tomu se u toho zasmějete.