Bytové dekorace, které zútulní každý pokoj

Co je letos trendy?
 

Dotvořte atmosféru v jednotlivých místnostech unikátními bytovými doplňky, které mají význam a smysl. Samozřejmě je nesmysl do jednoho pokoje nasázet spolu nijak nesouvisející cetky, neboť by nakonec vznikl nezvladatelný chaos. I ve světě bydlení se trendy neustále mění, a proto vám v následujících řádcích představíme, jakými dekoracemi rozhodně nešlápnete vedle.

Co je retro, to prostě letí

Jestliže hledáte způsob, jak si připomenout dávné doby, ale nelákají vás staré předměty ze zastaváren, stačí vyhledat retro doplňky a dekorace. Přestože vzhledově vypadají jako věci z dob minulých, mají nový kabát, jenž přirozeně zapadne do moderního interiéru. V kuchyni se budou vyjímat retro hrnky na kávu v pestrých barvách a s různými nápisy či retro vaflovač. V obývacím pokoji si zase najde své místo retro gramofon s rádiem. 

Zahrada plná překvapení

V případě, že bydlíte v rodinném domě, jemuž náleží také zahrada, neměli byste exteriér odsouvat na druhou kolej. Okolo cestičky táhnoucí se celou zahradou si dejte solární svítidla. Skalku zase ozdobte palisádou, solárním majákem či dekoračními figurkami. Pokud máte doma kuřáky, vybavte zahradu ještě designově zajímavým popelníkem, abyste neměli „vajgly“ po celé trávě. 

Dekorace na stěnu

Prázdné bílé stěny v místnostech nejsou to pravé ořechové. Poohlédněte se ještě po nástěnných dekoracích, mezi něž spadají různé tapety na stěny, 3D samolepky a podobně. V kuchyni se budou vyjímat květinové vzory, v obýváku zase motiv s papouškem. Stejně tak nezapomeňte ještě na nástěnné hodiny, poličky či zrcadla pro optické zvětšení prostoru. 

Předním internetovým obchodem, v jehož nabídce najdete originální bytové dekorace, je VelkýKošík.cz. Od ostatních e-shopů s dekorativním sortimentem se liší tím, že produkty jsou od německých dodavatelů, tudíž jinde v České republice je nekoupíte.